- DIENSTEN -

Freelance zeilmaker

Als Freelance zeilmaker werk ik voor verschillende zeilmakerijen aan uiteenlopende projecten. Zoals iedere zeilmaker weet... je bent in dit mooie vak nooit uitgeleerd! Dus het samenwerken met zeilmakerijen levert voor beide partijen in de praktijk vaak net dat extra stukje gedeelde ervaring op.

Wat er daarnaast nog te leren valt compenseer ik met enthousiasme, positieve energie en leergierigheid. Kortom ik ga elke uitdaging aan om mijn handen letterlijk en figuurlijk uit de spreekwoordelijke 'mouwen' te steken!


Dus heeft u als Zeilmakerij behoefte aan een 'extra paar handen' dan kunnen wij vast iets voor elkaar betekenen!

Samenwerking zeilmakerijen

Bent u als booteigenaar op zoek naar een zeilmakerij? Dan help ik u graag verder!

Voor zowel reparaties, uiteenlopende kleine klussen en grote projecten als sloepkappen / bootkappen werk ik samen met zeer ervaren zeilmakerijen. Deze  bedrijven maken voor elk type boot de juiste kap, waarbij op een deskundige wijze zowel functionaliteit als, wel net zo belangrijk, de cosmetische 'juiste lijn' gewaarborgd wordt. Door mijn nautische netwerk weet ik vaak de juiste partner te vinden voor een professionele en goede afhandeling van uw opdracht.

 

Nieuwe bootkap

Delivery crew

Delivery crew

Door de jaren heen heb ik met regelmaat als delivery crew, bemanning of wedstrijdcrew op diverse type boten gevaren. Met ruim 38.000 nautische mijlen, die onder verschillende scheepsrompen zijn doorgestroomd, sta ik bekend als een flexibele maar stabiele factor aan boord. Met mijn oplossend vermogen en aanvullende duikervaring heb ik in het verleden diverse malen kunnen bijdragen aan de veiligheid aan boord, als mede op en onder het water.

 • 1995/1996: Catamaran 'Cockatoo' (60ft racing)
  Cariben - Cayman Islands > 12.500 miles
 • 1996/1997: Zeiljacht 'Jump Up' (vd Stadt 52 ft.)
  Cariben naar New Zealand > 11.000 miles
 • 2000/2001: Clipper 'Stad Amsterdam'
  St. Maarten naar Bahamas > 680 miles
 • 2001/2002: Zeiljacht 'Raffles' (Chico 40+)
  Australië naar Europa > 10.000 miles
 • 2002: Zeiljacht 'Achates II' (Young 43)
  Suez, via Cyprus naar Turkije > 610 miles
 • 2002: Zeiljacht 'Foxtrot' (Lidgard 42)
  Turkije coast > 150 miles
 • 2004-2006: Zeiljacht 'Takamaka' (Friendship 33)
  Nederland - België  (eigen boot)
 • 1998-heden: diverse zeilwedstrijden en recreatieve trips
Onderhoud boten

Watersport medewerker / Marketing contentmanager

Watersport event / project

Naast het mooie ambacht van zeilmaker ben ik ook inzetbaar als hands-on nautisch medewerker op jachthavens, in watersportwinkels of voor aanvullende nautische taken.

In het Caribisch gebied heb ik bijdrages mogen leveren aan het organiseren van regatta's, managen van local events/tours en in 2018 ben ik onderdeel geweest het Volvo Ocean Race Online Communicatie team (Finish Den Haag).

Tevens sta ik open voor het begeleiden van uiteenlopende marketing projecten. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden van uw website of social media (tekst/beeld en content) of het ondersteunen bij projecten of events.


Neem contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.